avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dubla calitate în delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dubla calitate în delegatie

O persoană începe programul la ora 8. Munceste până la ora 15 cand pleca în delegatie si conduce auturismul cu care se deplasează până la ora 21, cand se cauzează. Reia deplasarea la ora 6 a doua zi si conduce până la ora 9, cand ajunge la destinație. Aici rezolva reclamația într-o ora si la ora 10 pleaca către întreprindere conducând până la ora 15.30, cand ajunge la destinație.
Cate ore va fi postat si ce diurnă va primi pentru aceasta delegatie.
Va multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 7 Iulie 2018
Se ponteaza 8 ore in prima zi si primeste decont de delegatie pentru 2 zile (transport, cazare, diurna, etc.).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va fi pontat 8 ore , plus diurna pentru 1 zi.

Numărul zilelor calendaristice în care persoana se află în delegare sau detaşare se socoteşte de la data şi ora plecării până la data şi ora înapoierii mijlocului de transport din şi în localitatea unde îşi are locul permanent de muncă, considerându-se fiecare 24 de ore câte o zi de delegare sau detaşare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iulie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie luis29 luis29 Am si eu doua intrebari legate de acest subiect si anume: 1. un angajat care este pelcat de luni pana miercuri in delegatie, primeste diurna, cum va figura in ... (vezi toată discuția)
Pot primi diurna Andusa Andusa Pot primi diurna dacă lucrez la o firma din alt județ,dar au lucrări în localitatea în care locuiesc? (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a diurnei GeluAdam GeluAdam Sunt angajat la o firma de paza si fac paza la garnituri de tren pe ruta Cluj - Constanta. Vreau sa stiu daca sunt corecte si legale conditiile pe care le-a ... (vezi toată discuția)