as vrea sa stiu unde as putea plati cheltuielile de judecata privind un dosar penal.Eu am avut procesul in cu totul alt judet de unde locuiesc,as putea plati la CEC sau la adm. fiscala din oricare oras din tara?
eu am doar sentinta care am luato eu la cerere(legalizata),iar acolo nu imi da nici o adresa sau nr. de cont.Imi scrie ca trebuie doar sa le platesc dar unde si cum in nici un caz.Eu vreau sa le platesc dar nu sa imi vina dupa aceea vreo instiintare acasa ca nu au fost platite,de aceea incerc sa aflu exact unde trebuie sa le platesc.Multumesc anticipat.
De regula Trezoreria Statului este institutia cea mai indicata a se plati.
Mergeti acolo cu hotararea si buletinul/cartea de identitate. Inspectorul de la ghiseu va sti clar unde se incaseaza banii.
Mergeti la Trezoreria unde va aveti domiciliul.
Buna seara eu locuiesc la tara , unde pot plati cheltuielele de judecata? Si daca le pot plati in mai multe transe? Nu am decat hotararea judecatoreasca
Cheltuieli judiciare
alima
Numele meu este amalia. nu sunt sigura ca sunt pe forumul potrivit. am sa lansez o intrebare totusi. Am primit o amenda administrativa pe care trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Taxa judiciara
irina75
buna ziua,
am o problema care nu reusesc sa o deslusesc si v-as ruga sa ma ajutati.
am o sentinta de incredintare minor in vederea adoptiei care urmeaza sa ... (vezi toată discuția)