Buna seara
Se pot cere daune morale daca in cadrul raporturilor de munca se incalca principiile:
1.libertatii muncii , garantat de Constitutie
2.consensualitatii si al bunei-credinte
inscrise in Codul Muncii art.3 (2) si art.8 (1) (2), si aceasta in mod repetat?
Art.253 alin.1 C.mun. prevede : Angajatorul este obligat , in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, sa il despagubeasca pe salariat in situatia in care acesta a suferit un prejudiciu material sau moral din culpa angajatorului in timpul indeplinirii obligatiilor de serviciu sau in legatura cu serviciul.
De asemenea, nu se pot acorda daune morale daca nu veti face dovada prejudiciului moral suferit.
Dovada prejudiciului moral o poate reprezenta o hotarare jud. care m-a repus in drepturi , sau faptul ca prin decizia actual contestata s-au incalcat aceste principii mentionate mai sus. Cum pot invoca acest art. in contestatie? Eu am cerut daune materiale doar conform art.19.
Temeiul de drept al solicitarii daunelor este art.253 alin.1 C.mun. si nu art.19 ... incadrarea in drept a cerewrii dvs o poate face si instanta de judecata ...
Daune morale
costel58
As dori sa stiu daca pentru a se acoda daune morale intr-un conflict de munca este necesar ca acestea sa fie precizate in contractul individual/colectiv de ... (vezi toată discuția)