avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transferul de pe un post desfiintat pe un alt post in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transferul de pe un post desfiintat pe un alt post in cadrul aceleiasi companii

Buna ziua! As vrea sa stiu care este procedura legala si pasii de urmat in cazul desfiintarii unui post de conducere, cu posibilitatea mutarii persoanei respective pe un post corespunzator pregatirii dar nu de conducere si cu reducerea corespunzatoare a salariului. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Act aditional la CIM, schimabare functie, salariu si loc de munca.
eliza_p70 a scris:

Buna ziua! As vrea sa stiu care este procedura legala si pasii de urmat in cazul desfiintarii unui post de conducere, cu posibilitatea mutarii persoanei respective pe un post corespunzator pregatirii dar nu de conducere si cu reducerea corespunzatoare a salariului. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Despre ce sector este vorba , privat sau bugetar? ... bugetar : personal contractual sau functionar public?
Ultima modificare: Marți, 29 Noiembrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
Va multumesc pentru ca m-ati lamurit in legatura cu rezolvarea problemei dar as vrea sa va mai intreb daca este necesara informarea prealabila si scrisa (pentru a avea un temei legal) a persoanei in cauza, inainte de a i se inmana actul aditional
Inainte de incheierea actului aditional salariatul este informat de efctul acestor propuneri. Daca le eccepta ambele parti semneaza actul aditional.
Este vorba de sector privat, contract de munca pe perioada nedeterminata

Alte discuții în legătură

Nelamurire... Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Sa presupunem ca o firma angajeaza fara concurs pe post de muncitor necalificat o persoana cu CIM pe perioada determinata, apoi mai incheie inca 2 ... (vezi toată discuția)
Problema supendare-angajare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Va supun atentiei o speta in care am nevoie de ajutor! Un salariat are CIM suspendat pina la data de 04.03.2013. Pe postul lui a fost angajat cu ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in data de 29.01.2025 seful meu direct a fost anuntat ... sarmiza67 sarmiza67 Buna seara! In data de 29.01.2025 seful meu direct a fost anuntat telefonic privind mutarea mea la alt loc de munca. Acesta m-a informat verbal, urmand ca un ... (vezi toată discuția)