avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! In data de 29.01.2025 seful meu direct a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! In data de 29.01.2025 seful meu direct a fost anuntat ...

Buna seara!
In data de 29.01.2025 seful meu direct a fost anuntat telefonic privind mutarea mea la alt loc de munca. Acesta m-a informat verbal, urmand ca un data de 31.0q.2025 sa vina managerul de zona care sub presiune m-a pus sa semnez o nota de transfer. Precizez ca nu am fost informata in scris de aceasta actiune,iar informatiile transmise verbal nu au fosr ireale. Am semnat nota de transfer sub presiune. Mentionez ca nu era semnata decat de mine.
As vrea sa stiu daca e legal ce s-a intamplat si daca nu ce pot face. Nu M semnat act aditional.
Multumes c
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2025
sarmiza67, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:56, 4 Februarie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lucrati in sectorul bugetar (functionar public/ personal contractual) sau privat ?
Lucrez la privat

Cornel Vasile a scris:

Lucrati in sectorul bugetar (functionar public/ personal contractual) sau privat ?

Lucrez in sectorul privat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mutarea nu se poate efectua decat cu acordul dvs .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferul de pe un post desfiintat pe un alt post in cadrul aceleiasi companii Buna ziua! As vrea sa stiu care este procedura legala si pasii de urmat in cazul desfiintarii unui post de conducere, cu posibilitatea mutarii persoanei ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contractul de munca Martina09 Martina09 Acum 9 luni mi-a fost schimbata fisa de post si functia. Nici pina acum nu am primit decizia si nici nu mi s-a facut act aditional la CIM. Este legal? Am ... (vezi toată discuția)
Transfer contract munca de la o societate pe actiuni la o institutie publica/sau sector bugetar anttonnio anttonnio buna ziua , spuneti-mi va rog daca exista posibilitatea transferului de la o societate pe actiuni ( la care lucrez in acest moment ) la o institutie ... (vezi toată discuția)