avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la contractul de munca

Acum 9 luni mi-a fost schimbata fisa de post si functia. Nici pina acum nu am primit decizia si nici nu mi s-a facut act aditional la CIM. Este legal?
Am fost evaluata acum o saptamina dupa obiective total neconforme cu fisa de post actuala si am primit nesatisfacator. Ce pot sa fac sa-mi castig drepturile?
Ultima modificare: Duminică, 12 August 2012
Martina09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 23 August 2012
In ce sector lucrati, privat sau bugetar ? ... daca este vorba despre sectorul bugetar atunci precizati care este statutul dvs , functionar public sau personal contractual?
Lucrez in sectorul privat
Era normal si legal in acelasi timp, ca orice modifcare a functiei/meseriei sa se faca prin act aditional - acordul partilor.
In plus "noua fisa de post" trebuia semnata si de dvs. ca si acceptare a noilor responsabilitati si nu altfel.
Chiar daca nu v-au prezentat un act aditional spre semnare, daca a-ti semnat "noua fisa de post" atunci ....
Daca nu a-ti semnat "noua fisa de post" constestati aceasta evaluare la conducere.
Intr-un alt topic ati facut precizare ca ati semnat noua fisa a postului ... de fapt care este adevarul in povestea dvs? :-/
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului si act aditional rodica2001 rodica2001 Buna ziua ! sunt angajata ca bugetar cu contract de munca nedeterminat si de 3 ani de zile am lucrat cu o fisa de post nesemnata din neglijenta angajatorului ... (vezi toată discuția)
Evaluare? MIKE_70 MIKE_70 buna ziua, am primit o informare si un act aditional la contractul de muncala la care anexat am primit fisa de evaluare in loc de criterii de evaluare a ... (vezi toată discuția)
Fisa postului tudor16 tudor16 Contractul de munca a fost reluat in 17.01.2011. Am revenit din concediu ingrijire copil, am primit comunicare de angajare in acelasi birou dar pe post de ... (vezi toată discuția)