Buna ziua ! sunt angajata ca bugetar cu contract de munca nedeterminat si de 3 ani de zile am lucrat cu o fisa de post nesemnata din neglijenta angajatorului .Abia anul acesta cand angajatorul mi-a dat un act aditional la fisa postului ,am observat ca fisa postului veche nu era semnata. Am refuzat sa semnez actul aditional care continea sarcini neconforme cu meseria pe care o ocup,nu am semnat nici vechea fisa a postului si as dori sa stiu ce se poate intampla in acest caz ?? Cu un an in urma am fost nevoita sa actionez in judecata angajatorul in urma unei sanctiuni disciplinare ,proces pe care l-am castigat dar a facut apel si este inca in derulare si un inca o data pentru scaderea calificativului anual ,deasemeni in derulare. Intrebarea este : as putea folosi in procese ,faptul ca am descoperit ca din neglijenta angajatorului ,nu am avut in fapt ,o fisa a postului semnata si santiunile aplicate nu au ca baza raspunderea mea disciplinara si scaderea calificativului ,evaluarea anuala facandu-se practic in baza acestei fise a postului ?? astept cu interes un raspuns va rog !! mii de multumiri
Puteti invoca in ambele procese faptul ca nu ati avut semnata o fisa a postului, insa raspunderea disciplinara se angajeaza numai in situatia in care ati savarsit o fapta care constituie abatere disciplinara si nicidecum ca nu ati semnat o fisa a postului.
va multumesc din nou pentru raspunsul promt ! totusi ,ar trebui sa semnez aceasta fisa a postului ,tinand cont ca ea exista ca proba la dosarele din tribunal, nesemnata si mi-am desfasurat activitatea conform ei ? pot fi trasa eu la raspundere pentru faptul ca nu a fost semnata o data cu CIM ? si faptul ca la ea s-a facut si un act aditional pe care nu l-am semnat? nu stiu sincer cum sa procedez in continuare :((