avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evaluare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evaluare?

buna ziua,

am primit o informare si un act aditional la contractul de muncala la care anexat am primit fisa de evaluare in loc de criterii de evaluare a performantelorprofesionale individuale anuale.

este corect?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:36, 7 Iulie 2011
conform noilor prevederi ale Codului Muncii angajatii trebuie sa primeasca act aditional la contractul de munca prin care li se aduc la cunostinte mpdificarile Codului muncii, anexe la fisa postului prin care sunt informati ca for fi evaluati periodic precum si criteriile dupa care vor fi evaluati si in final vori fi completate fisele de evaluare care vor fi aduse la cunostinta angajatului cu punctajul sau calificativul obtinut
MIKE_70 a scris:

buna ziua,

am primit o informare si un act aditional la contractul de muncala la care anexat am primit fisa de evaluare in loc de criterii de evaluare a performantelorprofesionale individuale anuale.

este corect?
multumesc anticipat


Trebuia sa primiti actul aditional care sa contina criteriile de evaluare si nicidecum fisa de evaluare ...
unde pot depune plagere pt abuz al celor care au semnat si intocmit actele, rus, jurist, manager?
parchet sau procuratura?

multumesc anticipat
Pentru incalcarea legistiei privind relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca puteti sesiza ITM-ul si/sau Inspectia muncii.

Daca considerati ca s-a savarsit o fapta care poate atrage raspunderea penala a celor care au savarsit-o atunci depuneti o plangere penala la Parchet sau la Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cim de la 01.05.2011 giacris giacris In momentul in care va intra in vigoare noul Cod al muncii, respectiv din 01.05.2011, vor trebui modificate prin act aditional si CIM ale angajatilor deja ... (vezi toată discuția)
Criteriile de evaluare in cim si / sau fisa de post apetra apetra dupa 1.5 s-au facut acte aditionale la angajati cu criteriile de evaluare si procedura de evaluare s-a prins in ROI fiind adusa la cunostinta angajatilor pe ... (vezi toată discuția)
Modificari codul muncii simona 1983 simona 1983 Buna ziua, As dori sa stiu sub ce forma trebuie realiztae criteriile de evaluare potrivit noilor modificari din Codul Muncii. Trebuie sa existe o fisa de ... (vezi toată discuția)