avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MODIFICARI CODUL MUNCII
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODIFICARI CODUL MUNCII

Buna ziua,
As dori sa stiu sub ce forma trebuie realiztae criteriile de evaluare potrivit noilor modificari din Codul Muncii. Trebuie sa existe o fisa de evaluare valabila pentru toti angajatii, care sa fie inserata in regulamentul de ordine interioara, sau trebuie sa existe formular de evaluare separat pentru fiecare post si care sa fie adaugat fisei de post sub forma de act aditional?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:27, 17 Mai 2011
Criteriile de evaluare vor fi inserate in R.I. , precum si in c.i.m. incheiate dupa intrarea in vigoare a noilor modificari aduse Codului Muncii.

Procedura de evaluare va fi prevazuta numai in R.I. sau in ccm la nivel de angajator , pentru fiecare salariat trebuie intocmita o fisa de evaluare.
Fisa de evaluare se intocmeste in doua exemplare , unul se va pastra la angajator si unul la salariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criteriile de evaluare a angajatilor Ada30teo Ada30teo Aceste criterii trebuie trecute in CIM sau in acte aditionale pt CIM mai vechi de 1 mai, dar acolo mentionez si obiectivele pt fiecare salariat sau doar modul ... (vezi toată discuția)
Nou model cim gabi12345 gabi12345 cu 1 mai se modifica contractul individual de munca conform noului cod al muncii. ma poate ajuta cineva cu noul model? cum se stabilesc obiectivele de ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare despre evaluare 2011 ContSters60781 ContSters60781 Inteleg ca nu exista sabloane si ca depinde de profilul fiecarei activitati in parte insa am putea recapitula ce avem de facut cu privire la sistemul de ... (vezi toată discuția)