avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Contractul de munca a fost reluat in 17.01.2011. Am revenit din concediu ingrijire copil, am primit comunicare de angajare in acelasi birou dar pe post de executie. La suspendarea contractului am avut functia de sef birou. Este legal ca la reluarea activitatii sa primesc functie de executie si sa primesc si o alta fisa de post cu atributii de achizitii publice si o ultima atributie din noua fisa de post este: "Alte sarcini in functie de situatiile aparute". V arog precizati reglementarile legale.
Cel mai recent răspuns: lauraadriana , utilizator 00:27, 9 Februarie 2011
1. La reluarea activitatii trebuia sa indepliniti sarcinile ce va reveneau conform fisei postului pe care ati semnat-o anterior concediului de crestere copil.
Contractul individual de munca poate fi modificat numai cu acordul partilor. In cazul dvs. trebuia sa va dati acordul in ceea ce priveste felul muncii (art.41 (3) lit.c codul muncii. In acest sens, poate ati semnat vreun act aditional la CIM.
2. Posibil sa se fi desfiintat postul pe care il ocupati inainte de intrarea in concediul de crestere copil, situatie fata de care angajatorul avea obligatia de a va instiinta despre desfiintare postului si, daca era posibil, sa va ofere alt post disponibil in societate.
3. "Alte sarcini in functie de situatiile aparute"
Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului. Atata timp cat sarcinile si responsabilitatile nu sunt nominalizate in fisa postului salariatul nu poate fi tras la raspundere pentru nerespectarea acestora. Puteti oricand sa refuzati o sarcina ce nu intra in atributiile dvs. de serviciu.

Urmariti si subiectele:
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/art...

Ultima modificare: Miercuri, 9 Februarie 2011
lauraadriana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenire concediu maternitate mircea15032007 mircea15032007 AM SI EU O PROBLEMA LA LOCUL DE MUNCA UNDE M-AM INTORS DUPA 2 ANI , DACA STIE CINEVA CARE SUNT DREPTURILE ANGAJATULUI ( MAMEI CARE SE INTOARECE DIN CONCEDIU ... (vezi toată discuția)
Am revenit din ccc si am primit preaviz danima2001 danima2001 buna ziua va rog respectuos sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea: Am revenit din crestere copil mai devreme (am optat pentru 1 an) , iar la o luna de ... (vezi toată discuția)
Angajat dpo silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Din 15 iunie ma voi intoarce la munca, din concediu de crestere a copilului, pe postul de inspector de resurse umane si am inteles ca voi fi si ... (vezi toată discuția)