avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajat DPO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajat DPO

Buna ziua
Din 15 iunie ma voi intoarce la munca, din concediu de crestere a copilului, pe postul de inspector de resurse umane si am inteles ca voi fi si responsabil cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Va rog sa ma ajutati cu ceva informatii despre GDPR, fisa a postului pentru mine si care ar fi atributiile mele in acesta calitate.( exista o anexa la contractul de munca pe care ar trebui sa o fac pentru protectia datelor?) Fiind o atributie in plus, se poate cere marire de salariu?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: silana07@yahoo.com , utilizator 13:50, 10 Iunie 2018
Multumesc de raspuns. O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regulamentul general privind protectia datelor cu caracter personal (gdpr) - va rog cateva sfaturi oanaportar oanaportar Buna dimineata ! Am citit pe Internet ca de la data de 25.05.2018 va intra in vigoare Regulamentul General privind Protectia Datelor cu Caracter Personal ... (vezi toată discuția)
Responsabil cu protectia datelor cu caracter personal NeliF NeliF Buna ziua, Un SRL cu 50 de angajati are obligatia sa aiba o persoana responsabila cu protectia datelor cu caractere personal? Va intreb pentru ca eu am dedus ... (vezi toată discuția)
Dpo meduard meduard Buna ziua, Daca sunt inspector resurse umane ,pot fi si responsabil cu protectia datelor cu caracter personal(Data protection officer -DPO) in acelasi ... (vezi toată discuția)