avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVENIRE CONCEDIU MATERNITATE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVENIRE CONCEDIU MATERNITATE

AM SI EU O PROBLEMA LA LOCUL DE MUNCA UNDE M-AM INTORS DUPA 2 ANI , DACA STIE CINEVA CARE SUNT DREPTURILE ANGAJATULUI ( MAMEI CARE SE INTOARECE DIN CONCEDIU POSTNATAL ) . M-AM INTORS LA MUNCA SI NU MI-SAU MAI DAT ATRIBUTIILE MELE CARE LE AVEAM INAINTE . SE PARE CA INTENTIONEAZA SA MA DEA AFARA IAR PENTRU ASTA AVEAU NEVOIE DE UN MOTIV PLAUZIBIL ASA CA MI-AU DAT O NOUA ATRIBUTIE CARE STIU SI EI FOARTE BINE CA NU ESTE USOR DE REZOLVAT . DE LA FUNCTIA DE SEF DEPARTAMENT ADMINISTRATIV AM TRECUT LA NON FUNCTIE , SPUN ASA CA , CHIAR NU STIU CUN SA O NUMESC ( SA CAUT SA CUMPAR AUR VECHI DEOARECE VREA IL VANDA IN TURCIA) . SUNT DISPERATA DEOARECE SA CRESTI UN COPIL AI NEVOIR DE BANI , IAR EU SUNT PE CALE DE A RAMANE FARA SERVICI .
Cel mai recent răspuns: mircea15032007 , utilizator 14:48, 23 Martie 2009
Schimbarea functiei se poate face doar in baza unui act aditional semnat de parti. Atributii dvs. de serviciu ar trebui sa se regaseasca in fisa postului. Pe de alta parte atunci cand se doreste concedierea unui angajat se pot gasi sarcini de serviciu a caror finalizare sa fie greu de indeplinit daca nu chiar imposibil
Pe perioada cat ati fost in CCC v-a fost suspendat contractul individual de munca iar pe postul dvs. putea sa fie angajata alta persoana cu CIM pe perioada determinata (pana la venirea dvs. din CCC).
Dupa ce ati revenit din CCC, angajatorul nu va poate concedia pe motiv de necorespundere profesionala timp de 6 luni, considerat perioada de adaptare. Dar va poate concedia daca desfiinteaza postul ocupat de dvs. (art.65 din Codul muncii) si in acest caz puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
Multumesc pentru raspuns . Chiar astazi am aflat ca nu am fisa postului cu toate ca sunt angajata la aceasta firma din 2000 se pare ca le este greu sa faca asa ceva sau nu sunt competenti .
Daca nu v-a intocmit fisa postului asta este in dezavantajul angajatorului si in avantajul dvs. Nu va poate trage la raspundere pentru neexecutarea sarcinilor de serviciu.
Acelasi lucru spun si eu , in plus ceea ce ma pune pe mine sa fac nu are nici-o legatura cu ceea ce am facut eu sau cu ce am trecut in cartea de munca nici firma nu are asa ceva in domeniul de activitate firma . Colectarea auruli este pentru alta firma la care este tot el patron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raporturi de munca. sanctiuni posibile ContSters116443 ContSters116443 Buna ziua, Am o problema destul de urgenta si as dori sa va cer parerea: sunt incadrat al unei societati comerciale din Romania, societate cu capital 100% ... (vezi toată discuția)
Fisa postului tudor16 tudor16 Contractul de munca a fost reluat in 17.01.2011. Am revenit din concediu ingrijire copil, am primit comunicare de angajare in acelasi birou dar pe post de ... (vezi toată discuția)
Revenire din concediu de crestere a copilului a21alex a21alex Buna ziua, am citit subiecte asemanatoare pe forum dar cum cazul urmator e usor diferit, mi-am permis sa deschid un subiect nou. O verisoara m-a rugat sa ii ... (vezi toată discuția)