Mama mea a luat un credit pe firma prin 2008( parca), iar ca girant la pus pe tatal meu dar aceasta semnatura nu e a tatalui meu a fost un raport tehnic de la politie in care spune clar ca nu e semnatura lui si o expertiza la INEC care zice ca nu se poate stabili, in iunie 2009 mama mea a murit, era administrator unic la firma , dupa ce a murit ea noi am preluat firma , am achitat in ziua decesului ei pe data de 29 iunie o restanta care avea ea o suma destul de maricica , apoi la 1-2 luni am preluat noi firma si dupa ce am vazut contractul tot am facut o contestatie la executare in 2009 si ne-am judecat pana acum, astazi ne-a spus ca am pierdut procesul respingand contestatia, in cadrul procesului nu am mai putut avea bani de o a doua expertiza . As vrea macar sa pot obtine sa nu ii ia din pensie tatalui casa poate sa o execute toate bunurile care au fost dobandite impreuna cu mama(oricum casa in care stam e in prag de executare la o alta banca). bani de alt avocat numai am... ce-as mai putea face ? va multumesc
Nu trebuia sa preluati firma dupa moartea mamei. Mostenirea se accepta sub beneficiu de inventar , daca sunt datorii nu erati obligati sa o acceptati.
Tata nu trebuie sa aiba bunuri pe numele sau, stiind ca sunt datorii ,altfel se vor vinde la licitatie , el fiind girant . Debitorul insolvabil nu pateste nimic .
Proces cu banca
al3xn01
Buna ziua as dori si eu niste informatii sa ma ajutati. Deci cand traia mama mea a fost luat un credit de la o anumta banca , tatal meu fiind trecut ... (vezi toată discuția)
Banca
maryusik_pdr
buna ziua.tatal meu a avut o rata la banca si a platit-o cat timp a trait si el acum a murit.deci el cand a facut rata la banca nu i-a trebuit nici girant nici ... (vezi toată discuția)