Buna ziua as dori si eu niste informatii sa ma ajutati. Deci cand traia mama mea a fost luat un credit de la o anumta banca , tatal meu fiind trecut girant.ulterior dupa decesul mamei 2 fete de la banca au venit acasa si vazandu-l prima oara pe tatal meu il rugau sa semneze acel contract si ca mama are o restanta la un credit la ei., Noi speriati ca nu dadeam de mama mea care era disparuta si a doua zi am gasit-o decedata si la amenintarile bancii am platit suma restanta dar tata nu a semnat acel contract. Ulterior dupa inmormantare am contactat un avocat am deschis o contestatie la executare si ne judecam cu ei, a fost facuta plangere penala impotriva bancii etc.. si a fost facut la politia aici la noi un raport tehnic un fel de expertiza in care a reiesit ca semnatura de pe contract nu e a tatalui meu nici a mamei ci posibil a unei anumite persoane din cadrul bancii, acum a fost efectuata o expertiza la INEC in care a reiesit ca nu se poate stabili daca e semnatura tatalui. Ce se poate intampla ? ce sfaturi imi dati ? Ca banca aceasta a pus si poprit o asigurare de viata dea mamei care era in contu tatalui . Mai avem vreo sansa sa o recuperam ? dar suma care am da-to ? va multumesc si astept raspuns.
dar pe contractul initial incheiat cu banca, tatal a semnat, era girant ? sau de contractul asta ziceti ca a fost semnat tatal in fals?
mama avea incheiata o asigurare de viata in favoarea bancii ?
veti plati acel credit contractat de mama in calitate de mostenitori ( daca mama nu are bunuri, puteti renunta la mostenire in termen de 6 luni de la deces) sau tata, in calitate de girant
Problema cu o banca
al3xn01
Mama mea a luat un credit pe firma prin 2008( parca), iar ca girant la pus pe tatal meu dar aceasta semnatura nu e a tatalui meu a fost un raport tehnic de la ... (vezi toată discuția)