avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proces cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proces cu banca

Buna ziua as dori si eu niste informatii sa ma ajutati. Deci cand traia mama mea a fost luat un credit de la o anumta banca , tatal meu fiind trecut girant.ulterior dupa decesul mamei 2 fete de la banca au venit acasa si vazandu-l prima oara pe tatal meu il rugau sa semneze acel contract si ca mama are o restanta la un credit la ei., Noi speriati ca nu dadeam de mama mea care era disparuta si a doua zi am gasit-o decedata si la amenintarile bancii am platit suma restanta dar tata nu a semnat acel contract. Ulterior dupa inmormantare am contactat un avocat am deschis o contestatie la executare si ne judecam cu ei, a fost facuta plangere penala impotriva bancii etc.. si a fost facut la politia aici la noi un raport tehnic un fel de expertiza in care a reiesit ca semnatura de pe contract nu e a tatalui meu nici a mamei ci posibil a unei anumite persoane din cadrul bancii, acum a fost efectuata o expertiza la INEC in care a reiesit ca nu se poate stabili daca e semnatura tatalui. Ce se poate intampla ? ce sfaturi imi dati ? Ca banca aceasta a pus si poprit o asigurare de viata dea mamei care era in contu tatalui . Mai avem vreo sansa sa o recuperam ? dar suma care am da-to ? va multumesc si astept raspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:53, 24 Mai 2011
dar pe contractul initial incheiat cu banca, tatal a semnat, era girant ? sau de contractul asta ziceti ca a fost semnat tatal in fals?
mama avea incheiata o asigurare de viata in favoarea bancii ?
veti plati acel credit contractat de mama in calitate de mostenitori ( daca mama nu are bunuri, puteti renunta la mostenire in termen de 6 luni de la deces) sau tata, in calitate de girant
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu o banca al3xn01 al3xn01 Mama mea a luat un credit pe firma prin 2008( parca), iar ca girant la pus pe tatal meu dar aceasta semnatura nu e a tatalui meu a fost un raport tehnic de la ... (vezi toată discuția)
Transmitere datorii la mostenitori Florin Negrea Florin Negrea parinti mei au facut un credit de nevoi personale in2007 la pireeus bank amindoi fara giranti fara nimic fara gaj tata a murit in 2010 mama trage sa moara m-am ... (vezi toată discuția)
Plata ratei la banca dupa decesul titularului alexandraz23 alexandraz23 Tatal meu a decedat acum aprox. 2 luni, el avand un credit de consum la banca contractat pe 5.06.2007, si achitat pana in luna octombrie 2011. La momentul ... (vezi toată discuția)