avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbru,urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbru,urgent

Rog pe cineva daca cunoste cat ar fi taxa de timbru,la o valoare de 28.000 Euro.As dori sa confrunt raspunsul dumneavoastra cu cel al avocatului,deoarece am suspiciuni in privinta sumei declarate de el.Astept un raspuns cat mai urgent,deoarece maine ar trebui sa trimit banii necesari pentru aceasta taxa.Mentionez ca eu nu sunt in localitatea respectiva unde s-a deschis procesul,iar valoarea acestei taxe mi s-a comunicat telefonic,fara explicatii prea detaliate.
Multumesc pentru bunavointa de a-mi raspunde.
Cel mai recent răspuns: Kamila , utilizator 01:27, 7 Octombrie 2008
Ati putea sa mergeti personal sa obtineti infomatii personale de la avocat si sa va arate detaliat de ce costa atata si nu mai putin.
Suma nu ar trebui sa depaseasca 2800 de euro, dar poate ca a fost cerut si onorariul de avocat si de aceea va costa mai mult.
Taxa de timbru judiciar (calculata la Cursul BNR de azi adica 1EUR=3,94 lei) este de aproximativ 3453,6 lei.
Aveti aici un calculator de taxe de timbru judiciar (online): [ link extern ]
Oricum, dupa ce se plateste taxa de timbru puteti cere sa vedeti chitanta - fax sau scan pe mail -(de la administratia financiara sau de la CEC) si veti vedea care este valoarea acesteia.
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2008
Raluca Balascan, Avocat
Multumesc din suflet,pentru raspunsul acordat.Mi-ati fost de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat costa taxa de timbru Dan Mihai Dan Mihai Buna ziua am si eu o intrebare va rog Cat costa taxa de timbru intrun proces pt a obtine un titlu executoriu la suma de 45000 Eur . va multumesc (vezi toată discuția)
Problema dosar rezolutiune antecontract - taxa judiciara de timbru majorata, declinare de competenta iuliax iuliax Buna ziua. Inainte de toate vreau sa le multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.Problema mea este urmatoarea: In noiembrie 2011 am achitat un avans de ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta civila SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri legate de legalizarea unei sentinte. Am facut o plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)