avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale punct de lucru mobil?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

punct de lucru mobil?

daca o firma inchiriaza sa zicem o masa..asa cum sunt la AFI la etaj..pentru vanzarea de produse cosmetice se considera punct de lucru?B-)
Cel mai recent răspuns: Nicoleta-Daniela Moldovan , Contabil 09:18, 11 Decembrie 2011
Parerea mea e ca nu. Este pretabil codul CAEN 4789 - Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse.
Nu se considera punct de lucru, dar va trebui sa va adresati ORC si sa faceti autorizarea activitatii la beneficiar pentru activitatea pe care doriti sa o desfasurati in regim ambulant. Apoi, cu certificatul constatator obtinut de la ORC va puteti fiscaliza casa de marcat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Acte necasare pt vanzarea in piete si targuri geee geee Buna ziua. sunt angajata la o societate cu 2 puncte de lucru, comercializeza perdele, covoare, etc. ne-am gandit, ca inaintea Sarbatorilor de iarna , sa ... (vezi toată discuția)