avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Structura actionarilor unei S.A.R.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Structura actionarilor unei S.A.R.

Am introdus in 2001 o notificare de despagubire pentru o SAR nationalizata in 1948.
Dupa o escapada turistica intre mai multe autoritati, dosarul a ajuns la AVAS. Acesta nu trece la evaluarea despagubirii, intrucat structura actionarilor depusa la dosar nu este cea din momentul nationalizarii (structura depusa este cea din 30.06.1946, nationalizarea in 11.06.1948).
Arhivele Nationale si Bucuresti declara ca nu mai au documente ulterioare, nici Min. de Finante nu are documente mai recente, iar in fisa C.A.F.I.N nu este mentionata aceasta structura.
Cine are o experienta in situatii similare. Cine imi poate da un sfat util in aceasta situatie?

Multumesc.

Clodni

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie prop. teren - conventie cu sar constructoare in regie proprie. imobil expropriat pe numele tuturor in 1949 Corsin Corsin Imi permit sa relansez un caz concret petrecut in anul 1949 Proprietarul unei prop. in 1944 face o conventie de constructie cu O SAR obtinand pe numele sau ... (vezi toată discuția)
Retrocedare imobil nationalizat ( pe legea 10) manud manud Ce date are trebui sa contina un formular de renuntare a unui mostenitor in cazul retrocedarii unui imobil nationalizat? (vezi toată discuția)
Strabunicul meu a avut 3 case : una in strada calugareni, alta ... pacala123 pacala123 Strabunicul meu a avut 3 case : una in strada C, alta in strada B. si alta in strada A.I. Am dat primaria in judecata si am castigat despagubiri pentru casa ... (vezi toată discuția)