avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retrocedare imobil nationalizat ( pe legea 10)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retrocedare imobil nationalizat ( pe legea 10)

Ce date are trebui sa contina un formular de renuntare a unui mostenitor in cazul retrocedarii unui imobil nationalizat?
Cel mai recent răspuns: manud , utilizator 19:09, 1 Noiembrie 2018
Renuntare la ce anume? La despagubiri,la restituire in natura ,la un proces referitor la un imobil etc.Incercati sa dati mai multe amanunte...
renuntare la retrocedare.
Un imobil si terenul aferent acestuia a fost nationalizat dupe anul 1946. Proprietarul imobilului a decedat iar urmasii acetuia (mostenitorii) au depus dosarul de despagubire pe legea 10/2001. Dupa 16 ani de tergiversari si mutari ale dosarului de la primarie, la prefectura, AVAS,APAPS,ANRP si in final revenirea dosarului la primarie s-a dispus retrocedarea imobilului. La ora actuala unii dintre mostenitori sunt plecati in strainatate si doresc sa renunte in favoarea celorlalti mostenitori la cota parte ce li se cuvine din acest imobil.
De la ambasade li s-a cerut sa duca un model. Ce ar trebui sa contina acest "model" ? Am inteles ca nu exista un formular tip

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anrp dosar nou de retrocedare? buna ziua! am gasit un anunt, ... vitalsmart vitalsmart ANRP Dosar nou de retrocedare? Buna ziua! Am gasit un anunt, referitor la retrocedarile ANRP, in care se specifica ca se poate deschide un dosar nou ... (vezi toată discuția)
Retrocedare in natura a imobilelor nationalizate iszlaio iszlaio Am urmatoarea problema cu care as dori sa ma adresez dvs. Bunicii mei au avut o cladire si terenul aferent nationalizat. La ora actuala functioneaza acolo ... (vezi toată discuția)
Stabilire despagubiri anrp ionu roman ionu roman Am un dosar care se afla de vreo cativa ani la Comisia de stabilire a despagubirilor, insa as avea nevoie de un sfat pentru a urgenta putin lucrurile akolo! In ... (vezi toată discuția)