avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... stabilire despagubiri ANRP
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

stabilire despagubiri ANRP

Am un dosar care se afla de vreo cativa ani la Comisia de stabilire a despagubirilor, insa as avea nevoie de un sfat pentru a urgenta putin lucrurile akolo! In ultima adresa mi s-a spus ca trebuie numit evaluatorul care sa stabileasca despagubirile, dar mi se pare ca lucurile se misca fff greu. Mentionez ca e vorba de legea 10 si nu mai poate fi vorba de retrocedarea in natura intrucat imobilul nu mai exista!
Dati-mi niste sfaturi sa pot grabi pentru ca de prea mult timp se lungeste!
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 02:33, 10 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Este o problema grava cu aceasta autoritate a statului! Ei se fac ca lucreaza, de fapt, sunt mii de cereri nesolutionate desi in Lg.10/2001, republicata si in alte acte normative adiacente se prevede ca cererile sa se rezolve cu celeritate. Domnule, traim in Romania tuturor posibilitatilor si a faradelegilor.
Din pacate celeritatea se refera numai la cereri!Cand ajungi sa astepti plata, nu mai ai nici acest motiv, ca sa poti invoca vreo celeritate.X-(
Intr-adevar, Biroul de supraveghere a aplicarii legilor retrocedarii, aflat in prefecturi, poate impulsiona Primaria, mai ales cand sunt diferite culorile politice Prefect/Primar:D
Odata ajuns la ANRP, intri intr-o bezna totala, si nu mai ai sansa decat sa apelezi la vraji/miracole. #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedarea legea 247/2005 manu80 manu80 in urma unei revendicari am obtinut decizia de punere in posesie a unui teren arabil (1ha) in baza legii 247/2005. odata cu notificarea acestei decizii in ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala anrp MihaiBucur MihaiBucur Este vorba despre un proces pe contencios cu Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor. Am o Dispozitie in baza Legii nr. 10/2001 emisa de ... (vezi toată discuția)
Retrocedari cameliabocsan cameliabocsan Buna tuturor Am si eu nevoie de ajutorul vostru, din nou.:D Am un dosar de retrocedare depus din 2001. Situatia e urmatoarea - imobilul si terenul ... (vezi toată discuția)