avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ANRP Dosar nou de retrocedare? Buna ziua! Am gasit un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ANRP Dosar nou de retrocedare? Buna ziua! Am gasit un anunt, ...

ANRP Dosar nou de retrocedare?

Buna ziua!
Am gasit un anunt, referitor la retrocedarile ANRP, in care se specifica ca se poate deschide un dosar nou pentru retrocedare si ca foarte multi avocati nu cunosc metodele.
Mai mult, solutionarea unui astfel de dosar dureaza cel mult trei luni. Nu prea cred cele relatate dar stiu sigur ca aici gasesc adevarul.
Eu sunt mostenitorul unei persoane care a depus o cerere la primarie (nu la ANRP) si a primit raspunsul "pana la solutionare, cererea dvs va fi clasata" (??? ori solutioneaza, ori claseaza).
Terenul care ar trebui revendicat este liber de constructii si este ideal pentru construirea unui bloc.
Oare se mai poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 15:49, 15 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt reclame inselatoare facute de diversi samsari,militieni resapati in juristi,toata fauna care profeseaza avocatura ilegal , cei încercarea si reusesc sa insele oamenii care nu vor sa plateasca macar o consultatie unui av pt a-si rezolva problemele care trenează de zeci de ani.In cazul dvs ar trebui obligată primaria sa soluționeze notificarea ,apoi curge termenul de 5 ani în care ANRP poate soluționa dosarul samd.Daca va mișcați în urma cu cativa ani situația ar fi fost mai avansată în condițiile actuale durează probabil7-8 ani pt a ajunge la o soluționare și apoi inca vreo 5 despăgubirile plătindu se eșalonat pt o perioadă de 5 ani.Puteti sa mulțumiți guvernului care a adoptat legea 165/2013..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare subsemnatul2010 subsemnatul2010 Anul acesta am depus la sediul ANRP dosarul complet pentru retrocedare, cu tot cu ``foaia`` galbena din care rezulta suma pe care o am de primit. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bunuri cf.legii 10/2001 Mihai1001 Mihai1001 Buna ziua,as vrea sa stiu care sunt pasii de urmat in cazul in care aproape 20 ani am asteptat ca statul sa-mi acorde despagubiri cf. legii 10/2001.exista ... (vezi toată discuția)
Fond funciar annanica7 annanica7 Ce trebuie sa fac daca nu mi-a fost solutiontata cererea de retrocedare a unui teren extravilan? Adica mi-a fost recunocut dreptul, dar nu am primit nici ... (vezi toată discuția)