avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... LEN
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

LEN

Vă rog să-mi spuneţi cum se corelează art.248 alin.4 din LEN /2011 cu art. 14 din OMECTS 3753 din febr. 2011? Concret :învăţătorii sau educatoarele absolvenţii de facultate cu licenţă promoţia 2011 pot fi încadraţi şi plătiţi ca profesori S pentru învăţământul preşcolar sau primar?(cei din promoţiile anterioare sigur).În ce sens art.248 (4)se aplică din 1 sept. 2011, căci absolvenţii din 2010 şi anterior erau deja plătiţi la nivelul studiilor

Alte discuții în legătură

Incadrare in munca mirelacristina mirelacristina Buna ziua. Sunt absolventa a Liceului Pedagogic cu o vechime in invatamant de 20 de ani si in prezent incadrata ca invatatoare. In iulie 2013 am absolvit ... (vezi toată discuția)
Profesia de invatator MaziluG MaziluG Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Incadrare profesor n0amalia n0amalia Buna! sunt absolventa a Liceului pedagogic si a facultatii de Administratie publica si activez in invatamantul primar. As vrea sa stiu daca conform OMECTS ... (vezi toată discuția)