avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare profesor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare profesor

Buna!
sunt absolventa a Liceului pedagogic si a facultatii de Administratie publica si activez in invatamantul primar. As vrea sa stiu daca conform OMECTS 3751-2011, am dreptul sa fiu incadrata ca profesor in invatamantul primar de la 1 sept 2011
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:02, 3 Octombrie 2011
Da., cf. art 248 (4)
Absolventilor liceelor pedagogice, ai scolilor postliceale pedagogice, ai colegiilor universitare de institutori sau ai altor scoli echivalente incadrati in invatamantul prescolar si primar, care, pana la intrarea in vigoare a prezentei legi, au absolvit ciclul de licenta, li se considera indeplinita conditia pentru ocuparea functiilor didactice de profesor pentru invatamantul prescolar, respectiv profesor pentru invatamantul primar.
Multumesc pentru raspuns
Buna, dar eu care sunt absolventa al liceului pedagogic si am terminat facultatea de comunicare si relatii publice in iulie 2011, deci dupa data intrarii in vigoare a acestei legi cum voi fi incadrata?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 3 Octombrie 2011
iulika2025, utilizator
greu de spus!
probabil se va da o derogare sau va veti echivala cumva... adresati-va ministerului si vedeti care este pozitia lor... sa speram ca bipeda :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Len roman gheorghe roman gheorghe Vă rog să-mi spuneţi cum se corelează art.248 alin.4 din LEN /2011 cu art. 14 din OMECTS 3753 din febr. 2011? Concret :învăţătorii sau educatoarele ... (vezi toată discuția)
Incadrarea ca profesor pentru invatamantul primar yrysv yrysv Buna seara! Sunt absolventa de Liceu Pedagogic, specializarea Invatator-educatoare in 2006, a Facultatii de Management turistic si comercial in 2009 si a ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii invatator airam_2108 airam_2108 Buna ziua Sunt invatatoare in Brasov la un liceul cu predare in limba germana. As dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema si anume: Am finalizat ... (vezi toată discuția)