avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschiderea unui PF
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschiderea unui PF

Doresc sa vad cauciucuri SH si vreau sa mi deschid un PF.Se poate?Ce acte imi trebuiesc?Ce cod caen imi trebuie?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:51, 3 Decembrie 2011
Puteti afla detali pe: www.onrc.ro.

SUCCES !!!
Doresc sa stiu exact daca pot,pe site nu am gasit concret?
Georgiana,bineinteles ca poti.Pt asta ar trebui sa fii vanzator calificat ( liceul ec.,faculatate ec. sau cursuri de vanzator calificat.Adica studii din care sa reiasa ca "stii sa vinzi".
vreau sa inchiriez un spatiu, si am inteles ca trebuie sa il inchiriez pe minim 5 ani ca sa obtin autorizatie de PF.asa este?
Nicidecum.Eu am PFA si am spatiu inchiriat pe un an.Prelungesc contractul la inceputul anului, mereu, doar ca,trebuie sa merg mereu la registrul comertului cu actul aditional facut la contract sa prelungesc punctul de lucru si la primarie sa prelungesc autorizatia. Acestea se dau pentru perioada cat ai contract.

Alte discuții în legătură

Pot sa deschid o intreprindere individuala in alt judet?????? armand38and armand38and VReau sa deschid un club cu cateva mese de biliard si mese de tenis si doresc sa stiu daca pot sa functionez ca pfa sau intreprindere individuala sau asociatie ... (vezi toată discuția)
Sala jocuri noroc nelutugin nelutugin vreau sa deschid o sala de jocuri de noroc. ce conditii trebuie sa indeplinesc si ce implica acest lucru? ce pasi trebuie sa urmez? (vezi toată discuția)
Ce tip de firma/pfa trebuie sa imi fac pentru a inchiria un stand intr-una din centrele comerciale ale bucurestiului?? CosminJ CosminJ Va salut, Doresc sa inchiriez un stand intr-una din centrele comerciale ale Bucurestiului de tip piata.Doresc sa comercializez haine de importat tip ... (vezi toată discuția)