avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Va rog un raspuns
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Va rog un raspuns

Abonamentul de tren este cheltuiala deductibila ?
Eu sunt angajatul si poate scot ceva de la angajator ca ma costa 230 lei lunar :(
Daca da, va rog sa imi spuneti si in ce temei sa ma duc documentat.
Multumesc! :kissing:
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 1 Decembrie 2011
Referitor la Cheltuiala cu transportul angajat ilor la si de la locul de munca (abonamente de transport in comun) este deductibila la calculul impozitului pe profit vedeti link-ul de mai jos

[ link extern ] -

Decontarea trasnportului poate fi facuta numai daca exista prevazuta in ccm aplicabil angajatorului, in reg.intern al acestuia sau in c.i.m. incheiat cu acesta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala deductibila - bon de taxi Soonia Soonia Buna ziua Vreau sa va intreb ce se intampla cu bonurile de taxi, se pot introduce in registru de casa ca si cheltuiala deductibila? Mi s-a zis ca doar ... (vezi toată discuția)
Decontare abonament angelica36 angelica36 buna ziua se poate deconta pe firma un abonament mijloc de transport pt un angajat? valoarea abonamentului e de 96 lei (vezi toată discuția)
Angajator - plata transport angajati ? oanaportar oanaportar - ART. 21 Cod fiscal. Cheltuieli – Cheltuieli deductibile limitat alin. 3 Urmatoarele cheltuieli au deductibilitate limitata: c) cheltuielile sociale, ... (vezi toată discuția)