avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agresiune prin posta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agresiune prin posta

Va rog sa ma scuzati dar nu am gasit alt titlu care sa se nimereasca mai bine la problema mea. De aprox. doi ani de zile printr-o intimplare nefericita am avut de-a face cu un individ care ulterior s-a dovedit a fi cea mai nefasta cunostinta din viata mea(si am 55 ani).Acest individ nu doarme noaptea si cind nu fura sau nu face alte infractiuni suna la telefon, suna pina cind nimereste pe cineva vulnerabil. Asa s-a intimplat si cu cineva din familia mea. N u are rost sa va spun tot ce s-a intimplat cu mine si cu cei din familia mea. Tot ce pot sa va spun este ca acest individ a momit pe cineva din familia mea o persoana majora si una minora, pe care cu greu am reusit sa-i recuperez (si cu ajutorul politiei) si sa-i aduc acasa.Dupa putin timp individul a inceput sa ne ameninte atit ziua cit si mai ales noaptea prin telefon daca inchideam telef. primeam sms atit eu cit si toti ai mei. A cest individ s-a interesat de adresele copiilor si nepotilor mei ne ameninta ca ne da foc noaptea in somn(ceea ce el a mai facut si cu altii de altfel) avind condamnari in acest sens.Cea ce vreau sa va spun este ca acest specimen figura in acte ca invalid si primea pensie de la stat plus bilete cfr asa ca se putea deplasa oricind oriunde vrea.Culmea este ca invaliditatea a dobindit-o in urma unui act de furt(cablu electric).Printre ispravile ptr.care a mai facut puscarie se numara acte de viol si sechestrare. Ceea ce vreau eu acum sa va aduc la cunostinta si sa va rog sa ma ajutati este urmatoarea problema: In urma unei mari griji a mea si a prietenilor care m-au ajutat am reusit sa-l prindem si sa-l dam pe mina politiei exact cind a intrat in incinta unui asezamint scolar fara sa-l intrebe nimeni de nimic si unde imi urmarea o nepotica, dar acum fiind inchis ne terorizeaza prin posta (scrisori)si telefon (diverse numere probabil colegi din penitenciar) va rog sa m-a sfatuiti ce pot sa fac sa ne lase odata in pace. Mentionez ca am cel putin zece plicuri de la el. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 20:48, 1 Decembrie 2011
Plangere la politie sau parchet , pentru infractiunea de amenintare.V-ar fi de folos daca ati putea dovedi cine este expeditorul.
Da, plangere pt amenintare asa cum ati fost sfatuita mai sus. Ca si dovezi puteti depune scrisorile pe care vi le trimite din penitenciar. Daca va mai suna, inregistrati convorbirea cu acesta, poate fi o proba importanta.
Din cate cunosc eu, toate scrisorile care pleaca din penitenciar trebuie sa contina expeditorul, asa ca va fi usor de demonstrat de la cine vin, mai ales ca le scrie cu mana lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare Soltanto Soltanto Buna ziua, Am o problema ce nu mai necesita amanare, un individ pe care il cunosc de ceva timp, a recurs la amenintari telefonice, prin mesaje, si scrisori. ... (vezi toată discuția)
Depunere plangere paunrodicagabriela paunrodicagabriela In cite zile pot depune o plingere pentru ca am fost amenintata din cauza ca am gasit o lipsa in gestiune (lipsa a 4 contracte de amanet care contineau aur) ... (vezi toată discuția)
Hartuire si amenintare popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua sunt baiat am 21 de ani, acum 2 ani am fost amenintat telefonic si pe o retea de socializare de catre un individ oarecum cunoscut in media, ca daca ... (vezi toată discuția)