Hello,people! Inainte de toate tin sa urez un:La Multi ani romani de pretutindeni! Am sa apelez din nou la ajutorul si sfaturile dvs......
Iata care este problema: Ca orice om ce traieste intr-o era in care totul se schimba de la o zi la alta,intr-o era a gadgeturilor, a retelelor sociale, ca orice om ce asteapta sarbatoarea Craciunului cu bucuria intalnita numai in ochii copiilor ce-l asteapta cu nerabdare pe Mosul, am nevoie de ceva bani...... Cum pot face banii? Muncind,evident........Insa ce putem face cu timpul ?
Fiind studenta,in perioada aceasta, sunt ocupata cu niste proiecte si cu mersul la cursuri.....De aceea m-am gandit ca una din solutiile prin intermediul carora as putea face ceva banuti, ar fi un home job, mai exact,cel mai convenabil pt mine ar fi să lucrez chiar de la mine de-acasa,din fata PC-ului.....
Una din optiunile mele ar fi sa gasesc un job de translator Engleza-Romana,sau invers..?(am certificat de Competente Lingvistice In Limba Engleza,unde la fiecare proba am luat calificativul maxim,si anume-B2).....
Dar ce sa facem cand sunt "tepe si tepuitori la tot pasul",avand in vedere nevoia de bani ce s-a abtut asupra noastra..........?!:)
De aceea si indraznesc sa apelez ,din nou la ajutorul dvs.....Va rog,cu respect, [Editat - nu va poate recomanda nimeni site-uri, ar insemna sa le faca reclama] dacă mi-ati putea spune la ce anume sa fiu atenta? Cum as putea primi banii dacă eu lucrez de la domiciliu?, va trebui sa dau si ceva date personale,nu-i asa? Cui anume ar trebui sa dau datele mele personale,fară a avea de suferit de pe urma unei asemenea colaborari? cum ar trebui sa se faca plata in cazul unui job la domiciliu?
Astept sugestiile si sfaturile dvs......Multumesc anticipat! si inca odata: LA MULTI ANI ROMANIA! O seara placuta sa aveti!:)
Cel mai recent răspuns:
TinkerbellAlex , utilizator
18:49, 5 Decembrie 2011