avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate inregistara la ONRC o cesiune in care ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate inregistara la ONRC o cesiune in care procentele din cap.soc le calculez cu mai multe zecimale de ex 50,43266 ? sau trebuie doar 2 zceimale?

Buna ziua
Trebuie sa fac un ctr de cesiune ...capitalul social este impar si de la ascoiact unic vor fi 2 asociati. am inteles ca partile sociale si valoarea lor nu pot fi cu zecimale dar sunt reguli de inregistrare/acceptare la ORC pentru zecimale la procente ? Pot trece 5 zecimale ?de exemplu....40,23128% ?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: lauraluro , utilizator 15:27, 2 Decembrie 2011
Pe mine m-au intors sa refac cu 2 zecimale, si am fost nevoita sa-i spun celui intrat sa faca un mic aport de capital, deoarece la verificarea inversa nu dadea la calcul 1 parte sociala intreaga... Sper ca mam facut inteleasa ( asta la Bucuresti)
da, puteti trece mai multe zecimale.
Multumesc frumos. Speram sa nu fie asa :).Tot la Bucuresti, de fapt la Ilfov trebuie sa fac inregistrarea . O sa facem un aport de capital de 1 ban. Oare pot sa fac aportul doar cu un ban si sa nu fie conditii speciale ?mULTUMESC
Pai nu prea...o parte sociala are valoare minima de 10 lei in cazul SRL ( art. 11 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale). La SA o actiune nu va putea avea valoare nominala mai mica de 0,1 lei. ( art. 93 alin. 1 din aceeasi lege)
da multumesc ....am sunat la orc ilfov si mi-au spus ca au modificat sistemul si ca pot inregistra pana la 10 zecimale ...sper sa fie asa .Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capital neechilibrat la orc iopo67 iopo67 Buna ziua, Am o firma in care am intrat prin cesune mai demult, inainte de denominare. La reg com figurez acum cu capital neechilibrat ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Acte preluare societate. VASSY VASSY Buna ziua, Ma confrunt de ceva timp cu o preluare de societate. Cesioneaza 2 asociati si o preia alti 2 asociati.Nu este greu, dar de cate ori s-a intamplat ... (vezi toată discuția)
Valoare parti sociale mony mony Buna ziua! O firma isi majoreaza capitalul social prin incorporarea profitului si majorarea corespunzatoare a valorii partilor sociale existente . Intrebare: ... (vezi toată discuția)