avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pretentii dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pretentii dupa divort

In timpul casatoriei sotul meu a facut 2 imprumuturi pentru imbunatatiri in casa.Casa nu este pe numele nostru, ci a parintilor mei. Ambele imprumuturi au fost facute pe numele lui, deoarece avea salariul mai mare pe cartea de munca. La unul dintre ele, pe care l-am achitat personal, am fost coplatitor. In urma divortului ce pretentii ar putea avea el, referitor la aceste lucruri?
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 16:03, 2 Decembrie 2011
De ce nu il intrebati pe el ce pretentii ar avea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj datorii Crown Crown Redeschid acest subiect pentru ca nu am gasit un raspuns care sa imi raspunda la intrebarile mele si va rog pe aceasta cale sa ma sfatuiti. Sunt divortata de ... (vezi toată discuția)
Soția a semnat contractul de credit pentru prima casă cu două zile înainte de căsătorie. ratele s-au plătit în timpul căsătoriei, e bun propriu sau bun comun? Pulux Pulux Buna ziua, In urma cu ceva ani, am decis sa luam un apartament prin prima casa. Dupa lungi cautari, drumuri la banca, am reusit sa semnam contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce fel de contract trebuie sa-mi faca parintii pt apartamentul in care locuiesc bernilory bernilory locuiesc de multi ani intr-un apartament,impreuna cu copii si sotul[parintii locuiesc la tara]insa ei vor sa-mi faca act pe apartament ,dar nu doresc ca sotul ... (vezi toată discuția)