avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... drepturi asupra unei proprietati
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

drepturi asupra unei proprietati

Daca am dobandit o proprietate (o parte casa), inainte de casatorie, sotul meu are vreun drept asupra acesteia?
Daca sotul meu a dobandit o proprietate, prin act de vanzare cumparare de la parintii lui, in timpul casatoriei, am vreun drept asupra acesteia? El are 2 copii din prima casatorie si unul din actuala casatorie.
Multumesc anticipat pentru ajutor!
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
adriana vasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:51, 2 Decembrie 2011
ce ati dobandit inainte de casatorie, e bunul dvs propriu. in privinta a ceea ce a dobandit sotul, depinde de modul de dobandire
~ Conținut șters la cerere ~
Da, aveti dreptul la jumatate din proprietatea cumparata in timpul casatoriei, nu conteaza de la cine a cumparat-o.
( nu e ok sa va editati mesajul dupa ce vi se raspunde la el, daca s-a raspuns, apasati butonul "raspunde" si noul mesaj se va posta dedesubt )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj pentru bunurile dobandite inaintea casatoriei coriolan clarinopol coriolan clarinopol multumesc si scuze da, este vorba despre un apartament dobandit de mine inaintea casatoriei, bun pe care doresc sa il las sotiei (vezi toată discuția)
Diferențe între regimurile matrimoniale ContSters219511 ContSters219511 Care este dferenta cele 3 variante ale regimului matimonial dupa noul cod civil de la 01 oct 20111? - regimul in comunutate de bunuri - regimul in ... (vezi toată discuția)
Succesiune intre frati vitregi victoy0111 victoy0111 In casnicie a venit fiecare cu copilul la pachet. Prima care a decedat este mama mamei mele. Nu s-a facut succesiunea dupa aceasta, La 8 ani dupa, a decedat si ... (vezi toată discuția)