avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cultură generală Politeþea la ºefii de instituþii!!!!
Discuție deschisă în Cultură generală

Politeþea la ºefii de instituþii!!!!

O situaţie ipotetică...Dacă la prima oră te întâlneşti cu şeful instituţiei în faţa imobilului şi tu ai treabă la respectiva unitate şi mergi cu şeful respectiv până la uşa de intrare cine intră primul:
1.ªeful ...că e şef?
2.Persoana care are o problemă la instituţie?
3.Cine este mai în vârstă?
4.Femeia sau bărbatul?
E o problemă care ţine, totuşi de maniere,sau de protocolul instituţiei.
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 04:14, 24 Decembrie 2011
Aici

www.avocatnet.ro/content/for...

este un topic unde s-a discutat mult referitor la regulile de politete.

Iar referitor la intrebarea dvs., cred ca bunul simt nu are legatura cu ierarhia cand este vorba de cine intra primul daca la intrare se nimeresc in acelasi timp o femeie si un barbat, oricat de sef ar fi el :)
Normal, tu nu ai de unde sa stii ca ala e sefu', asa ca se aplica regula: de la femeia cea mai in varsta la barbatul cel mai tanar. Dar... frateeeee, astia au ajuns acolo cu nesimtirea, cu cat mai prosti (crescuti) cu atat mai bine. Spaga, coruptie, partiduletzul!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Decembrie 2011
emil6702, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reguli de politete ContSters167247 ContSters167247 [b]Silvana[/b] a scris [quot]Regulile de politete de acum un secol erau foarte stricte: saluturile trebuiau pronuntate in mod corect – ... (vezi toată discuția)
Instructaj de protectia muncii pe forum(am gresit sectiunea?) nucu$ nucu$ ATENTIE ! Acesta nu este un material official pe linie de protectia muncii, ca atare nu se va consemna in fisele de instructaj.:oops: Este insa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu ce drepturi am la locul de munca Lacramioara Dinu Lacramioara Dinu Lucrez de aproximativ 8ani la o firma ca barman. In acte sunt \"lucrator comercial\". De aproximativ 5ani sunt obligata sa fac si munca unei femei de serviciu ... (vezi toată discuția)