avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... curatela
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

curatela

in vederea vanzarii unui imobil a carui propietar este fiul meu, minor fiind , trebuie eliberata de catre instanta de tutela , o curatela.pentru obtinerea ei trebuie depusa o cerere la judecatorul de serviciu. daca stie cineva vreun model de formulare a acestei cereri , va rog l as dori si eu.multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Administrarea unui imobil când proprietarul este minor: ce trebuie să facă părinții lui ca să îl poată reprezenta în relația cu terții? anttonnio anttonnio buna ziua , rog suport ! fiul meu a primit in 2013 o donatie ( casa +teren ) de la ruda . la dobandirea acestora de catre fiul meu , eu am fost ... (vezi toată discuția)
Instanta de tutela sau autoritate tutelara? fetita mea(minora ... CarmenCorina CarmenCorina Instanta de tutela sau autoritate tutelara? Fetita mea(minora 13 an) a mostenit un apartament de la tatăl ei decedat.Doar ea....eu nu am cota parte.La ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, imi puteti indica unde trebuie sa ma adresez pentru ... CL-MIRELA CL-MIRELA Buna ziua, Imi puteti indica unde trebuie sa ma adresez pentru instiuirea unui curator in vederea instrainarii unui imobil detinut in coproprietate cu fiul ... (vezi toată discuția)