avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ordin de plata fara semnatura
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ordin de plata fara semnatura

Stimati,

Va supun atentie o speta: am contractat un credit ipotecar pentru o casa. Banca de la care am contractat creditul a efectuat plata in contul proprietarului fara a avea semnatura si acordul meu. Deoarece am gasit ceva mult mai ieftin, as fi vrut sa ma razgandesc. Exista vreo cale legala sa ma pot pune in situatia anterioara??? Principalul argument este acela ca banca a varsat suma proprietarului fara a avea semnatura sau acordul meu.

Multumesc foarte mult,
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 14:20, 2 Decembrie 2011
Eu nu imi aduc aminte sa fi semnat ordin de plata pentru virarea banilor din cont, in momentul in care am facut imprumutul ipotecar. Asta se intampla acum 6 ani, nu cred ca s-a schimbat ceva intre timp. Dar este posibil ca Dvs. sa aveti dreptate. Insa daca un exemplar al contractului de imprumut se afla la banca, acestia erau indreptatiti sa vireze suma vanzatorului, dupa semnarea actelor la notariat in fata notarului si a juristului bancii (sau a reprezentantului acesteia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumpararea unui imobil asupra caruia exista o ipoteca za_raptor za_raptor Buna ziua, Am gasit un imobil pe care vreau sa-l cumpar prin programul Prima Casa si care indeplineste toate criteriile pe care le aveam pentru ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)