avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalcularea pensiilor de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalcularea pensiilor de invaliditate

Recalcularea este valabila si pentru pensiile pe caz de boala?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:07, 4 Decembrie 2011
Ce intelegeti prin "este valabila"?

In cazul in care ati vrut sa intrebati daca pensiile de invalidite pot fi recalculate, raspunsul este "da" iar temeiul legal este art. 107, alin. (3) din Legea nr. 263/2010. Insa daca este vorba despre valorificarea unor stagii iar beneficiarului de pensie i s-a acordat stagiu potential, cuntumul pensiei rezultat in urma recalcularii va fi mai mic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie grigstav grigstav Buna ziua, Daca un pensionar de invaliditate a primit la inceputul pensionarii un stagiu potential de 4 ani(acum sunt depasiti) si trece de la un grad de ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru primirea semnului onorific ''in serviciul patriei'' oprita oprita Am lucrat cadru militar (politist) peste 27 de ani.La 25 de ani trebuia sa primesc semnulonorific \"In serviciul patriei\" conferit subofiterilor si ... (vezi toată discuția)
Pot sa solicit recalcularea pensiei de invaliditate? roby lukas roby lukas Buna ziua. Am primit pensie de boala ca urmare a amputarii unui picior. La alcatuirea dosarului, am predat unele documente care am crezut eu ca sunt necesare, ... (vezi toată discuția)