avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Citatie AFP
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Citatie AFP

De curand fratele meu a primit o citatie de la AFP Galati sa se prezinte pe 9 decembrie la tribunalul din galati. Astazi a primit alta, sa se prezinte pe 23 ianuarie. As dori sa imi explicati (va rog foarte mult) in ce situatii si de ce AFP trimite citatii. Fratele meu nu mi-a spus nimic din ce a facut sau ce face, deci nu am de unde sa stiu, iar parintii mei sunt foarte ingrijorati ! Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 20:27, 2 Decembrie 2011
Daca imi spuneti numele fratelui si instanta la care este chemat va pot spune ce obiect are dosarul.
[ link extern ] /

aici gasiti obiectul oricarui dosar aflat pe rolul instantelor din romania.
Dima Ionel Ionut calitate parat in proces cu afp galati (reclamant pt fond) Tribunalul Galati ( sectia a 2 a civila)
AncaCretu a scris:

De curand fratele meu a primit o citatie de la AFP Galati sa se prezinte pe 9 decembrie la tribunalul din galati. Astazi a primit alta, sa se prezinte pe 23 ianuarie. As dori sa imi explicati (va rog foarte mult) in ce situatii si de ce AFP trimite citatii. Fratele meu nu mi-a spus nimic din ce a facut sau ce face, deci nu am de unde sa stiu, iar parintii mei sunt foarte ingrijorati ! Va multumesc anticipat !

E asociat/ administrator in SC ANDOLYTY SRL.?.... a facut o cesiune de parti sociale in firma .....si AFP are dreptul de a face opozitie din cauza datoriilor pe care le are societatea la bugetul consolidat...
Infiintez SRL-uri si fac modificari la ele de 7 ani, dar nu am intalnit niciodata o firma care sa aibe 8 Cereri de inregistrare mentiuni si 3 Cereri de depunere si / sau mentionare acte in nici 2 ani de functionare....
La tribunal s-a amanat cauza din 18 noiembrie pentru data de 23 ianuarie pentru lipsa de procedura

[ link extern ] *

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!! anul trecut in iulie tatal meu a murit din cauza ... crysty1222 crysty1222 Buna ziua!! Anul trecut in iulie tatal meu a murit din cauza unei boli, iar pe la inceputul lunii noiembrie am primit eu, fratele meu si mama mea cate un ... (vezi toată discuția)
Contencios administrativ - hotarari legea 9/2012 Alexandru Focia Alexandru Focia Buna ziua! Are cineva o hotarare de restituire a taxei de poluare achitata dupa 1 ianuarie 2012 in baza legii 9/2012? S-a format o practica a instantelor de ... (vezi toată discuția)
Citatie klaudya_233 klaudya_233 Buna ziua, am primit urmatoarea citatie: \" Sc ... srl din Buc, adresa .... este chemat in aceasta instanta la camera ..., complet presednte, in data de ... (vezi toată discuția)