avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... PFA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

PFA

o persoana care a absolvit facultatea de Educatie Fizica si Sport poate deveni PFA in acest domeniu? Ceva in genul PFA antrenor de fotbal?
Cel mai recent răspuns: lucry , utilizator 22:04, 7 Octombrie 2008
Ordonanţă de urgenţă nr. 44/2008
din 16/04/2008
privind desfăşurarea activităţilor economice de către persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi întreprinderile familiale
Publicat in MOF nr. 328 - 25/04/2008
Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 328 din 25/04/2008
Actul a intrat in vigoare la data de 25 aprilie 2008

:offtopic:Va rog nu mai citati atat de mult dintr-o lege, textul se gaseste in intregime pe avocatnet.ro: www.avocatnet.ro/content/art...
Ultima modificare: Marți, 7 Octombrie 2008
ContSters20980, utilizator
multumesc mult de tot!!! acum m-am lamurit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala donkenzo donkenzo 2 persoane fara grad de rudenie pot sa infiinteze o astfel de societate ca asociati ? am intrebat astazi pe cineva si era in stare sa se jure ca se ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individula krisztina krisztina Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie ce este o intreprindere individuala? Unde ma pot informa despre aceasta forma de societate? Care este legislatia care ... (vezi toată discuția)
Consultanta ca persoana fizica independenta SNICULESCU SNICULESCU As dori sa stiu daca pot desfasura activitate de consultanta (cod CAEN 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management) ca PFI si care ar fi ... (vezi toată discuția)