avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... plata comision de deschidere a unui contract de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

plata comision de deschidere a unui contract de economisire

Am fost la Banca sa imi scot un extras de cont la un depozit la termen si functionara de la Banca m-a convins sa fac un contract de economisire -creditare la ,, banca ptr locuinte" si am semnat ,,cererea mea pentru incheierea unui contract de economisire - creditare " pe data de 30-11-2011 cu promisiunea functionarei de a ma chema dupa citeva zile sa semnez lichidarea depozitului la termen pe care il aveam si sa semnez noul contract la .
Pe 2-12-2011 m-am prezentat la Banca sa anunt ca nu mai vreau sa fac niciun contract la ,, banca ptr locuinte " si functionara mi-a spus ca ei au desfiintat depozitul meu la termen desi eu nu am semnat niciodata lichidarea depozitului si mi-au oprit,,comisionul de deschidere a contului" in valoare de 550 lei .
Nu inteleg cum s-a executat operatiunea daca eu nu am semnat niciun contract cu banca ptr locuinte ci doar o cerere de deschidere a unui contract ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters230435 , utilizator 21:04, 13 Decembrie 2011
newages33 a scris:

Bancile pentru locuinte sunt o "specie" aparte. Trebuie avut mare grija cand semnam ceva.

... Exact ce va spuneam. Hotie pe fatza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract banca pentru locuinte bionut87 bionut87 Buna ziua, Am incheiat un contract de economisire-creditare in 2011 cu o Banca pt Locuinte. In mai 2013 nu am primit prima de la stat (25%) nici macar ... (vezi toată discuția)
Comision abuziv axiniaconstantin axiniaconstantin am un contract incheiat cu brd prin prima casa in noiembrie 2013. din cei aroximativ 290 € rata lunara aproximativ 50 € ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)