avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

punct de lucru

Buna seara.
,Am o intreprindere familiala cu activitate principala comert standuri, expozitii, piete,
Casa de marcat este declarata la fisc pe comert ambulant pt ca eu vand prin tara cate 2-3 zile in diferite orase,
Am facut un contract pe trei luni cu un magazin pt a ocupa un spatiu mic in care sa amplasez un stand si sa imi vand produsele. Mai pot folosi casa de marcat veche care este pt comert ambulant ?
Trebuie sa declar punctul de lucru?
Ce trebuie sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: afaceriiolden , utilizator 18:26, 3 Decembrie 2011
Punctul de lucru se inregistreaza atat la ONRC cat si la Administratia Finantelor Publice.
Pentru inregistrarea punctului de lucru este necesar intreprinderea familiala sa detina un drept de folosinta asupra imobilului la adresa caruia acesta este declarat.
Pentru numai 3 luni cred ca nu este rentabil sa se deschida un punct de lucru, pt care probabil este necesara si casa de marcat!
da trebuie deoarece e magazin fie vindeti marfa magazinului fie va inregistrati punctul de lucru la ORC si Finante ca sa puteti vindete si pe urma sa radiati punctul de lucru la ORC .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant sau punct de lucru otto2007 otto2007 Buna ziua, As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte: 1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com 2. Daca am cod caen comert ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu pentru expozitie, fara activitate economica FeriFeri FeriFeri Vand bijuteii exclusiv online, inchiriez spatii comerciale pentru stand-uri expozitii bijuterii ce se poate comanda online. Ce autorizatii trebuie sa am, ... (vezi toată discuția)