avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Comert ambulant sau punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Comert ambulant sau punct de lucru

Buna ziua,
As dori sa ma lamureasca cineva in 2 privinte:
1. Care art din legea 31/1990 vorbeste de dezmebraminte al unei soc com
2. Daca am cod caen comert in targuri, standuri, piete si am un contract de inchiriere pt un stand pe 3 luni de zile sunt obligata sa il declar punct de lucru?
Daca il declar punct de lucru pot folosi casa fiscalizata pe comert ambulant?
Intreb acest lucru pt ca eu inchiriez aceste saptii 1 data pe an , sezonier., numai 3 luni.
Dupa cele 3 luni trebuie sa predau memoria fiscala a casei de marcat( daca e fiscalizata pe punct de lucru) iar in anul urmator iar sa o fiscalizeze si dupa 3 luni sa o predau. Nu cred ca e OK.
Apoi, la Registrul Comertului, in fiecare an , pentru cele 3 luni trebuie alte acte pt deschidere punct de lucru in timp pe cel de anul trecut trebuie sa il inched.
Cum spune legea?
Cine ma poate amenda daca merg pe comert ambulant si in baza carei legi?
Am 2 salariati doar
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 11:55, 28 Aprilie 2014
in primul rand csa de marcat o activati ca functionand pt targuri-piete-expozitii.... si nu o declarati la o anume adresa, adica antetul va fi pe sediul social dar va fi folosita acolo unde vindeti. Am o cunostinta care calatoreste in tara functie de targuri si asa a procedat.
cod caen 478 ; 4789 ; 4799
Succes
Ultima modificare: Luni, 28 Aprilie 2014
IONICA VADUVA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)