avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... solutie divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

solutie divort

buna seara,va rog sa-mi spuneti daca pot face apel la desfacerea casatoriei doar ptr a pastra numele fostului sot ,pe motivul ca fetita noastra plange tot timpul si imi spune ca nu vrea sa ramana ea pe numele tatalui sau si eu la numele de fata.Am vre-o sansa de reusita?


multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ela74 , utilizator 22:32, 2 Decembrie 2011
Daca sotul nu este de acord sa ramaneti la numele din casatorie nu mai aveti ce face.
buna seara
as avea si eu o intrebare pentru domnul avocat
eu sunt in divort cu fosta sotie
copilul nostru a ramas la mine, deoarece ea la parasit
dupa 6 luni a revenit sa-i dau copilul, dar eu nu am cedat
de acea a deschis divortul si ordonanta presedentiala, pe care le-a castigat, deoarece avocata ei este sotia vicepresedintelui tribunalului
eu am depus contestatie in anulare la ordonanta presedentiala, pentru ca in decizia judecatorilor sunt foarte multe neconcordante
As dori sa stiu CINE PREIA SI JUDECA ACEASTA CERERE DE CONTESTATIE IN ANULARE: PRESEDINTA TRIBUNALULUI SAU SE FORMEAZA O COMISIE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajarea bunurilor dupa divort AngelaL AngelaL Buna seara.Am divortat in urma cu 10 ani, inca nu am cerut partajul bunurilor nici eu nici fostul sot.Avem 2 copii majori.Sotul locuieste in casa, bun ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala ma ajuta cu ceva? ioana71 ioana71 Buna ziua, am o problema. Sunt in divort cu sotul si de de acum o luna a luat copilul de acasa si l-a dus la socrii mei. Nu mi-a adus copilul sa il vad decat ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu Nicoleta423 Nicoleta423 Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind ... (vezi toată discuția)