avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partajarea bunurilor dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partajarea bunurilor dupa divort

Buna seara.Am divortat in urma cu 10 ani, inca nu am cerut partajul bunurilor nici eu nici fostul sot.Avem 2 copii majori.Sotul locuieste in casa, bun comun.Intrebarea mea este: putem face partajul la notar? cum stim cat ii revine fiecaruia dintre soti? daca eu pot sa renunt la cota ce i-mi revine, in favoarea celor doi copii majori, si daca da cum se procedeaza? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ela74 , utilizator 22:11, 2 Decembrie 2011
Daca va intelegeti puteti face partajul la notariat.
buna seara
as avea si eu o intrebare pentru domnul avocat
eu sunt in divort cu fosta sotie
copilul nostru a ramas la mine, deoarece ea la parasit
dupa 6 luni a revenit sa-i dau copilul, dar eu nu am cedat
de acea a deschis divortul si ordonanta presedentiala, pe care le-a castigat, deoarece avocata ei este sotia vicepresedintelui tribunalului
eu am depus contestatie in anulare la ordonanta presedentiala, pentru ca in decizia judecatorilor sunt foarte multe neconcordante
As dori sa stiu CINE PREIA SI JUDECA ACEASTA CERERE DE CONTESTATIE IN ANULARE: PRESEDINTA TRIBUNALULUI SAU SE FORMEAZA O COMISIEÂ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie divort mona001 mona001 buna seara,va rog sa-mi spuneti daca pot face apel la desfacerea casatoriei doar ptr a pastra numele fostului sot ,pe motivul ca fetita noastra plange tot ... (vezi toată discuția)
Divort/partaj Gratzzia Gratzzia Am fost casatorita de 2 ori. Din prima casatorie am avut 2 copii. In urma divortului, apartamentul mi-a ramas mie datorita faptului ca cei 2 copii mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)