avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fond funciar,punere in posesie.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fond funciar,punere in posesie.

Buna dimineata.Va rog frumos sa-i raspundeti si mie la citeva intrebari:
1.Care normativ(act) reglementeaza in cite exemplare se incheie un proces verbal de punere in posesie si unde se pastreaza acestea?
2.In responsabilitatea cui se afla intocmirea si pastrarea actelor si documentatia necesara emiterii titlului de proprietate?
Cel mai recent răspuns: bren , utilizator 19:11, 3 Decembrie 2011
1. Un exemplar la proprietar iar celalalt la primarie;
2. Responsabilitatea este a primariei.
Procesul verbal de punere in posesie se redacteaza in 4 exemplare originale, nu in unul singur: unul la proprietar, unul la OCPI, unul la comisia locala de fond funciar si unul la comisia judeteana de ff. Documentatia care sta la emiterea TP se regaseste (sau ar trebui) atat in arhiva comisiei locale de ff (la primarie), cat si la prefectura si OCPI.
Buna seara.Multumesc mult.Ce act normativ sau lege prevede in cite exemplare se intocmeste un proces verbal?Multumesc inca o data.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietar aiurelu36 aiurelu36 buna ,mama locuieste intro comuna din jud PH,iar casa ei este construita in1966 pe un teren mostenit (are rol)dar nu re titlu de propietate,in spt. 2009 o ... (vezi toată discuția)