avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... depunere acte dosar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

depunere acte dosar

depunerea unor acte la dosar , in speta depunerea unei sentinte judecatoresti apartinand paratului de catre reclamant,poate fi sanctionata?
cum este posibil ca paratul sa poata intra in posesia unor astfel de acte?
ce lege sanctioneaza acest lucru?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: relu30 , utilizator 22:44, 4 Decembrie 2011
Judecatile se desfasoara in sedinta publica, iar hotararile (deciziile) se publica pe portalul instantelor de judecata.
Orice poate avea acces la aceste decizii, iar daca instanta a primit acea hotarare inseamna ca a considerat-o utila ca dovada.
Adversdarul dvs. putea sa solicita instantei chiar atasarea intregului dosar despre care faceti vorbire, la dosarul din speta, iar instanta putea sa admita sau sa respinga solicitarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Decembrie 2011
Marcel Mihalache, Avocat
draga domnule jurist,
nu am auzit de asa ceva, este ca si cum as solicita eu arhivei sa mi se dea o sentinta de divort care va apartine pe care sa o depun la un dosar pe aflat pe rolul judecatoriei.INADMISIBIL! sincer nu am auzit de asa ceva...
Cu multumiri,
faptul ca se publica pe portal stim cu totii dar ca o alta persoana sa intre in posesia unei hotarari ( integrala ) si sa se foloseasca de ea chiar nu am mai intalnit. Instanta poate cere depunerea unei astfel de hotarari doar titularului ei si nicidecum cine se trezeste mai de dimineata si intervine unde trebuie poate intra in posesie si depune la dosar astfel de acte

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva unui judecator naibody naibody Am introdus o actiune in contencios administrativ la Curtea de Apel Bucuresti; In actiune am atacat raspunsul unei institutii publice (CNVM) la o cerere. In ... (vezi toată discuția)
Sentinta ContSters112740 ContSters112740 cum pot intra in posesia sentintei irevocabile ,pt a vedea exact ce contine ,inainte de trimiterea ei prin posta ? (vezi toată discuția)