avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sentinta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sentinta

cum pot intra in posesia sentintei irevocabile ,pt a vedea exact ce contine ,inainte de trimiterea ei prin posta ?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:00, 16 Noiembrie 2009
Buna ziua !
Simplu. Va duceti la arhiva judecatoriei unde cauza a fost solutionata si solicitati sentinta .
Cu stima !
de la arhiva, dc a redactato cineva!incearca si pe portalul instantelor de judecata dc ai nr de dosar!!
ce acte trebuie sa completez sau sa prezint ?
Va prezentati la arhiva cu un act de identitate, daca sunteti parte in dosar , si cereti incheierea din condica sau hotararea redactata de la dosar ( in cazul in care s-a redactat). Daca nu o gasiti , puteti formula o cerere de urgentare a redactarii hotararii, cu mentiunea adresei unde doriti comunicarea.
Trebuie sa va prezentati cu actul de identitate!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie a unei sentinte/decizii, distanta mare intre instanta si parte exuser exuser am urmatoarea situatie: dosar in comercial la judecatorie, obiect pretentii, ni s-a admis actiunea si pe portal scrie ca este irevocabila. cum pot sa o ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Sentinta in pronuntare....cum aflu cand sa pronuntat? happyface happyface Anul trecut pe la sfarsitul lunii Decembrie am fost la Judecatorie pentru un proces si mi sa spus ca sentinta dosarului ramane in pronuntare. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)