avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa poluare - Constanta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa poluare - Constanta

Am platit taxa de poluare in august 2008 in valoare de 2689 lei si m-ar fi interesat un avocat din Constanta ce se ocupa cu recuperarea taxei respective, mentionez ca nu dispun de bani in momentul de fata si as dori ca plata onorariului sa o fac la data incasarii baniilor de la finante.
Cel mai recent răspuns: LEX PROFESIONAL CONSULTING , Consilier juridic 09:17, 5 Decembrie 2011
Greu credibil sa gasiti persoana specializata ,care sa aloce profesionalism si timp pentru ca sa va reprezinte si sa va apere interesele ,sub rezerva achitarii onorariului - in eventualitatea in care dvs va recuperati suma de la autoritati
Pentru problema dvs parcurgeti cu atentie Regulamentul forumului
Merita sa incercati, negociati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare 2008 si taxa poluare 2010 Giorgiana1986 Giorgiana1986 Buna, in 2008 in oct-noi am inmatriculat un vento din 94 platind taxa de poluare de 1000 de lei si RAR-ul aproximativ 300 de lei. La un vento identic, pe care ... (vezi toată discuția)
Ce dodumente sunt neceasare pentru recuperarea taxei de poluare la auto in leasing? szani szani Buna ziua As dori sa stiu ce documente trebuie sa depun si unde pentru recuperarea taxei de poluare achitata la autoturismele aflate in leasing multumesc ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare auto zaris zaris Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)