buna seara, va supun atentiei dvs o problema mai complicata, doua persoane au avut "viata in comun" vreme de aproape 30 de ani, rastimp in care, au tot amanat sa-si legalizeze relatia, intre timp, au cumparat o garsoniera, in comun, dar inregistrata in acte pe numele lui, ne-putand sa aiba copii, au infiat un nepot, al ei, dar, inregistrat pe numele ei, dupa pensionare, au hotarat sa se mute in alta localitate, cumparand un apartament de data aceasta pe numele ei, cum viata isi urmeraza cursul, el decedeaza suferind un infarct, toate cheltuielile sunt suportate de "familie" adica de persoana langa care si-a trait existenta in ultimii 30 de ani si copilul infiat de ei, acum major, problema este spinoasa in ceea ce priveste garsoniera cumparata in comun in urma cu multi ani si un cont in lei la cec, mostenire la care, se pare ca rudele de "sange" (frati si surori) nu vor sa renunte desii, nu au avut o relatie prea apropiata, au trait departe de cel in cauza, nu au ajutat cu nimic nici la problemele lui si nici chiar la "inmormantarea" acestuia (doar cu prezenta), legea ca lege, desigur ca are prevederile ei, ramane insa problema ne-legalizarii acestei relatii si cum isi poate recupera "celalata jumatate" banii agonisiti impreuna dar depusi, parte in garsoniera cumparata cu anii in urma si in contul cec, se spune ca unde sunt mai multe minti, problemele capata un alt aspect si solutii de rezolvare, motiv pentru care, va multumesc, o seara buna, cu respect.
problema este ca, decesul a intervenit pe neasteptate, iar acum, problema a devenit foarte serioasa, tergiversarea legalizarii relatiei o pune pe "partea supravetuitoare" si pe copilul infiat de comun acord in varianta pierderii in totalitate chiar si a partii de contributie la cumpararea garsonierei dar si a contului de la cec bank, depus tot prin contributie comuna !!!.
decesul a intervenit recent, acesta fiind internet de urgenta la spitalul fundeni - bucuresti, unde a si decedat, dupa care a fost adus pe cheltuiala, in totalitate a celor in cauza, in localitate si inmormantat zilele trecute.
Mostenire
mira_
Tatal meu a decedat cand eu aveam 17 ani si nu s-a facut succesiune. Eu sunt infiata si nu sunt in relatii tocmai bune cu rudele mamei mele.In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Testament
gion
As avea nevoie de o clarificare.
Acum trei ani matusa mea care nu a fost casatorita si nu a avut copii mi-a facut un testament la notar pentru garsoniera ei ... (vezi toată discuția)