mda, eu, nu am nici o legatura cu, aceasta mostenire sau mai bine zis "necaz", in cauza este o vecina ramasa cu ... problema asta complicata, incercarea mea a fost sa o ajut desigur printro sugestie venita si prin intermeiul dvs., am studiat noul cod civil, intradevar, actul notarial intocmit de cel decedat in calitate de tutore la data infierii copilului de catre "concubina" - acesta este termenul ramas din pacate, nu-i da copilului crescut de el 20 de ani, nici un drept de mostenire, si nici persoanei langa care a convetuit timp de 30 de ani, desii au contribuit la cumpararea garsonierei cu bani jumatate unul si jumatate celalalt dar fara a se consemna acest lucru, la fel ca si in cazul contului deschis la cec bank, aceasta din cauza necunoasterii legii si ne-luarii in calcul a riscului la care s-ar expune partea supravietuitoare, de ai asigura o portita legala sa-si recupereze macar partea, adica jumatatea care i se cuvine din munca, respectiv valoarea financiara investita, va multumesc, o zi buna, cu respect.
~ final discuție ~