avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reprezentantul legal al anagajatorului in cazul unui ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reprezentantul legal al anagajatorului in cazul unui contract individual de munca

Buna seara,
As dori sa stiu daca la incheierea unui contract individual de munca reprezentantul legal al angajatorului poate fi unul dintre asociati ( este vorba despre un srl ) care nu este nici administrator si nici angajat.
In cazul in care s-a procedat astfel ce se poate face?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 19:51, 3 Decembrie 2011
Practic si asociatul poate semna contractul de munca, dar este recomandabil sa fie semnat sau contrasemnat si de catre administrator.
Va recomand ca in baza CNP-lui Dvs.sa verificati la ITM-Corp control relatii de munca existenta contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date identitate administrator societate ContSters121746 ContSters121746 Buna ziua, am o intrebare referitoare la situatia in care se afla un angajat care trebuie sa semneze un contract de munca cu administratorul firmei. Acest ... (vezi toată discuția)
Actionar unic, administrator si salariat in acelasi timp la srl mdutan mdutan Buna ziua, Intentionez sa imi deschid in SRL in perioada urmatoare si nu reusesc sa ma lamuresc cu privire la urmatorul aspect: Fiind actionar unic si ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean strain din ue miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa imi spuneti de ce documente este nevoie pt a angaja cu contract de munca un cetatean strain din UE, care este si unul dintre ... (vezi toată discuția)