avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... contributia cass
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

contributia cass

am un pf din 2004 si nu am platit niciodata la cass daca din 2012 ma inscriu la o casa privata de sanatate ce se va intampla cu restanta pe care o am acum la cass?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:07, 4 Decembrie 2011
(2) Colectarea contributiilor persoanelor juridice sau fizice care au calitatea de angajator se face de catre Ministerul Economiei si Finantelor, prin Agentia Nationala de Administrare Fiscala, denumita in continuare ANAF, in contul unic deschis pe seama CNAS, in conditiile legii, cu respectarea dispozitiilor Ordonantei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, republicata, denumit in continuare Codul de procedura fiscala.
(3) Colectarea contributiilor de la persoanele fizice, altele decat cele pentru care colectarea veniturilor se realizeaza de catre ANAF, se face in contul unic deschis pe seama CNAS, prin CAS.
Cu restanta ramasa o sa fiti urmarita pana o achitati iar ANAF va va executa la un moment dat .
Legea privind casele private de sanatate este in stadiul de proiect. Deci, nu avem cu sti acum cum se va face preluarea asiguratilor si eventualele datorii ale acestora de la casele judetene de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - plata contributiei de asigurari sociale de sanatate mihaela495 mihaela495 Buna ziua, Sunt salariata da mai multi ani si de un an sunt si PFA. Am inteles ca trebuie sa platesc contributii la asigurarile de sanatate si pentru PFA ... (vezi toată discuția)
Sunt cadru didactic activ si prestez si servicii de meditator. trebuie sa platesc cass? Daniela Cioroianu Daniela Cioroianu Buna ziua! Sunt cadru didactic activ,angajat, iar la unitatea scolara mi se opresc toate datoriile pe care trebuie sa le onorez eu catre stat,pe statul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - ce se intampla daca nu mai platesc cotizatiile la casa de asigurari de sanatate? crysti88 crysti88 Ce se intampla daca nu mai platesc cotizatiile la Casa de asigurari de sanatate?imi blocheaza contul si isi iau banii?sau mai rau ma actioneaza in instanta? (vezi toată discuția)