avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... subiecte barou constanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

subiecte barou constanta

este raportul juridic civil de invatat pt examen? a-ti observat k tematica nu corespunde cu subiectele, in sensul k subiectele nu acopera tematica? ma poate lamuri cineva in acest sens? pana la urma cate probe vor fi, cate una pt fiecare disciplina? si cate subiecte la fiecare proba? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RODION13 , utilizator 18:28, 20 Octombrie 2008
exact asa am facut si eu.. le-am pus pe hartie.. la brasov insa examenul la materia asta e oral... si se noteaza cu admis sau respins... nu poate fi atat de greu
buna... trimte-mi te rog pe rodion_grup@yahoo.com subiectele barou...
mersi anticipat....=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2010 ContSters67773 ContSters67773 Stiu ca este mult prea devreme sa vorbim despre modul in care se va desfasura examenul de primire in profesia de avocat 2010 ( Examenul de admitere in Barou), ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)
Admitere barou 2009 CABINET DE AVOCAT CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009? Multumesc anticipat ;);) (vezi toată discuția)