avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Judecata recursului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Judecata recursului

Buna seara,
Care este procedura de judecata cand o hotarare este atacata cu recurs de ambele parti aflate in litigiu? Cum procedeaza instanta de recurs in aceasta situatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 4 Decembrie 2011
Instanta va judeca ambele recursuri si va adopta o solutie legala.
Instanta poate admite ambele recursuri sau doar unul dintre ele,ori
le poate respinge pe amandoua.
Mihai Pop a scris:

Buna seara,
Care este procedura de judecata cand o hotarare este atacata cu recurs de ambele parti aflate in litigiu? Cum procedeaza instanta de recurs in aceasta situatie?
Multumesc

Este aceeasi procedura ca si in cazul in care se judeca un singur recurs ... in acest caz, instanta poate admite recursul, il poate respinge sau anula ori poate constata perimarea lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs otto2007 otto2007 Buna ziua, Din practica dvs. , daca cauza s-a judecat in fond si decizia e in favoarea angajatului , ce poate castiga angajatorul in recurs in situatia in ... (vezi toată discuția)
Revizuire shhomerul shhomerul in cazul unei revizuiri a unei hotarari a instantei de recurs atunci cand s-au judecat doua recursuri atat al paratului cat si al reclamantului care este ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)